Nutsleidingen

Het nuttige met de perfectie verbinden. Nutsleidingen vormen, zoals de naam het zegt, de basis voor het gezond functioneren van een bedrijf of openbare dienst. In vele gevallen hebben ze een rechtstreekse invloed op de normale werking van een bedrijf of gezin, omdat ze nu eenmaal voldoen aan basisbehoeften.


In een industriële omgeving zijn ze echter van levensbelang voor de continuïteit van de activiteiten. Aan en afvoer moeten verzekerd zijn. Bovendien zijn inzicht, kennis en ervaring sleutelwoorden bij de planning en de realisatie ervan. Maar ook in een civiele omgeving zijn ervaring en efficiëntie bij het plaatsen sleutelfactoren voor prijsbeheersing en minimalisering van de overlast.
UniConnect heeft alle middelen in huis voor de perfecte plaatsing van diverse nutsleidingen: grondige know-how, ervaren werkkrachten en een gesofisticeerd machinepark. Zo worden alle projecten binnen de afgesproken termijn gerealiseerd. Tussentijdse rapporteringen en feilloze veiligheidscoördinatie maken het werk compleet.

Uniconnect
Baaikensstraat 21 / 1  
9240 Zele
België
[tel] 052/45.41.45
[fax] 052/45.15.46
welcome@uniconnect.be
www.uniconnect.be